;
Start | Nyheter | Lagen | Kalender & Resultat | Klubbinfo | Arenan | Historik | 600-klubben | Servicegrupp | Länkar | Webbutiken | Support | Press

Nästa match
VS
Smederna Indianerna
Eskilstuna
Klockan: 19:00
Datum: 2016-06-28

Entrepriser 2016 (elitserien)
Vuxen (18+ ćr): 170:-
Ungdom (16-18 ćr): 80:-
Barn (0-15 ćr): fri entré.
Parkering: gratis.
Läktarplats: 40:-

Nästa mćnadsmöte
Datum: 15 augusti
Tid: 19,00
Plats: Klubbstugan






Nästa match - Elit B




ICA Maxi Arena
Klockan:
Datum:

Inför: Indianerna - Vargarna
Imorgon kvÀll Àr det dags för ett glödhett toppmöte pÄ ICA Maxi Arena i Kumla dÄ serieledande Indianerna tar emot guldtippade Vargarna frÄn Norrköping. GÀsterna kommer till start med ett riktigt starkt lag som leds av den trefaldige vÀrldsmÀstaren Nicki Pedersen, men frÄgan Àr om de kan ro pÄ Indianerna som Àr obesegrade pÄ hemmaplan i Är och har vunnit sex av sju körda matcher sÄ hÀr lÄngt. SpÀnnande kommer det utan tvekan att bli!

LaguppstÀllningarna till matchen:
IndianernaVargarna
1. Antonio LindbÀck1. Nicki Pedersen
2. Bjarne Pedersen2. Lee Richardson
3. Piotr Protasiewicz3. Adrian Miedzinski
4. Niels Kristian Iversen4. Tai Woffinden
5. Ryan Sullivan5. Krzysztof Kasprzak
6. Simon Gustafsson6. André Hertzberg
7. Joonas KylmÀkorpi7. Kim Nilsson

Vargarna som ligger fyra i tabellen med sex poÀng har ett riktigt starkt och spÀnnande lag med bra Äldersmix. Som tidigare nÀmnt Àr Nicki Pedersen lagets stora hÀrförare, men bakom honom har de Àven förare som Adrian Miedzinski, Krzystzof Kasprzak och den brittiske stortalangen Tai Woffinden. Ser man till truppen har man ett lag som Àr minst lika bra pÄ lÄnga banor som pÄ den knixiga lilla banan i Norrköping, sÄ det Àr inte sÄ konstigt att man Àr en av Ärets förhandsfavoriter till guldet. PÄ reservfronten har man dock eventuellt sin akilleshÀl. DÀr kör Kim Nilsson och André Hertzberg, visserligen tvÄ riktigt lovande förare, men de har Àn sÄ lÀnge inte riktigt samma rutin som mÄnga andra elitförare.

Indianerna har fÄtt en drömöppning pÄ Ärets sÀsong och bara förlorat en enda match. I förra veckan körde man hemmamatch mot Lejonen, och den resulterade som bekant i storseger 57-33. Indianförarna har med andra ord bra flyt just nu och stort sjÀlvförtroende, sÄ hÀr kommer verkligen gÀsterna fÄ nÄgonting att bita i. I förra matchen körde förövrigt Ryan Sullivan hem maximala 12 poÀng pÄ sina fyra heat, i och med detta höjde han sitt snitt sÄ pass mycket att han Äter igen gÄr upp som ordinarie i laget. Ner som reserv gÄr istÀllet Joonas KylmÀkorpi, men i övrigt Àr det inga förÀndringar jÀmfört med senast.

Ser man till de bÄda laguppstÀllningarna sÄ tyder det mesta pÄ att det kommer att bli en riktigt tuff och spÀnnande match i morgon kvÀll. BÄda lagens ordinarie förare ser ungefÀr lika starka ut, sÄ det Àr frÀmst pÄ reservsidan som Indianerna har chansen att avgöra matchen. Joonas KylmÀkorpi och Simon Gustafsson mÄste helt enkelt fÄ till det fullt ut, samtidigt som det ocksÄ Àr viktigt laget kan undvika maskinstrul och liknande.

Nicki Pedersen, Kasprzak och Miedzinski Àr en trio som brukar köra riktigt tufft och hÄrt nÀr de fÄr chansen, sÄ det gÀller ocksÄ att Indianerna Àr beredda pÄ det och kan vara tuffa tillbaka nÀr det behövs. Kan man stÀnga exempelvis Nicki Pedersen i ett par heat och fÄ honom ur balans, dÄ Àr mycket vunnet! NÀstan allt talar som sagt för en riktig kanonmatch i morgon kvÀll sÄ se till att ta er ut till ICA Maxi Arena för matchen mellan Indianerna och Vargarna!

Tips: 48-42

Matchen börjar klockan 19:00, varmt vÀlkomna!


Publicerat: 2011-06-20 10:22:00
Skribent: Link
Fler nyheter
[2015-10-06] - Prova pÃ¥ MicroSpeedway och 80 – 125cc! Läs vidare >>>
[2011-06-19] - Söndagens resultat frÃ¥n Polen Läs vidare >>>
[2011-06-19] - Tisdagens laguppställningar Läs vidare >>>
[2011-06-19] - Lördagens resultat Läs vidare >>>
[2011-06-18] - Bjarne tvÃ¥a i GP-kval Läs vidare >>>
[2011-06-17] - Bra insats av Sullivan i Ryssland Läs vidare >>>
[2011-06-17] - Affisch att skriva ut inför Varg-matchen Läs vidare >>>
[2011-06-15] - Onsdagens resultat Läs vidare >>>
[2011-06-15] - Matchrapport, bilder, statistik och topplista Läs vidare >>>
[2011-06-15] - Indianerna krossade Lejonen Läs vidare >>>



© Indianerna Speedway 2014 - Kontakta kansliet: kansli@indianerna.nu