;
Start | Nyheter | Lagen | Kalender & Resultat | Klubbinfo | Arenan | Historik | 600-klubben | Servicegrupp | Länkar | Webbutiken | Support | Press

Nästa match
VS
Smederna Indianerna
Eskilstuna
Klockan: 19:00
Datum: 2016-06-28

Entrepriser 2016 (elitserien)
Vuxen (18+ ćr): 170:-
Ungdom (16-18 ćr): 80:-
Barn (0-15 ćr): fri entré.
Parkering: gratis.
Läktarplats: 40:-

Nästa mćnadsmöte
Datum: 15 augusti
Tid: 19,00
Plats: Klubbstugan






Nästa match - Elit B




ICA Maxi Arena
Klockan:
Datum:

Inför: Indianerna - Elit Vetlanda
Imorgon kvÀll drar Ärets slutspel igÄng och med detta invigs ocksÄ det nya kvartsfinalsupplÀgget som innebÀr tvÄ olika gruppspel mellan tre lag, istÀllet för ett antal tur- och returmatcher. Indianerna fick som bekant Elit Vetlanda och Lejonen som motstÄndare i gruppspelet, och imorgon kvÀll tar man emot Elit Vetlanda pÄ ICA Maxi Arena i Kumla. Bortamatchen kommer man att köra mot Lejonen i nÀsta vecka, förutsatt att man lyckas besegra Vetlandalaget imorgon!

LaguppstÀllningarna till matchen:
IndianernaElit Vetlanda
1. Magnus Zetterström1. Lee Richardson
2. Simon Gustafsson2. Janusz Kolodziej
3. Piotr Protasiewicz3. Jaroslaw Hampel
4. Grzegorz Walasek4. Thomas H Jonasson
5. Bjarne Pedersen5. Jason Crump
6. Niels Kristian Iversen6. Robin Aspegren
7. Renat Gafurov7. Adrian Gomolski
8. Linus Eklöf8. Jonas Messing

Elit Vetlanda Àr utan tvekan ett av vÀrldens absolut bÀsta serielag just nu. Man har starka toppar som exempelvis den regerande vÀrldsmÀstaren Jason Crump, och den nuvarande VM-tvÄan Jaroslaw Hampel. Bakom dessa har man ytterligare en hel del stjÀrnor som Lee Richardson och Janusz Kolodziej, som har kört oerhört bra under hela sÀsongen. I grundserien slutade Elit Vetlanda pÄ en andraplats, endast en poÀng bakom Dackarna som tillslut lyckades bÀrga seriesegern. PÄ de 16 körda matcherna blev resultatet 13 segrar, 1 oavgjord match och bara 2 förluster.

Indianerna har inte riktigt samma typ av toppförare som Elit Vetlanda, men dÀremot Àr man ett av de allra formstarkaste lagen i elitserien. Som bekant lÄg man, inför de fyra avslutande matcherna, utanför slutspelplatserna, men sedan dess har man ryckt upp sig ordentligt och inkasserat fyra raka segrar. I och med detta hoppade Indianerna upp ordentligt i tabellen, dÀr man tillslut blev femma med 8 segrar och 8 förluster. Sett till sjÀlva laguppstÀllningen stÀller man upp med sitt absolut starkaste manskap. Simon Gustafsson fÄr Äter igen prova pÄ att köra som ordinarie efter sin fina insats i förra veckan.

Ser man tillbaka till de tidigare matcherna frÄn i Är dÄ Indianerna mötte Elit Vetlanda sÄ fÄr SmÄlandslaget ta pÄ sig rollen som favoriter till seger Àven imorgon. BÄda matcherna slutade nÀmligen med tvÄ storsegrar till Vetlanda. Men nu Àr dock Indianerna inne i en mycket bra period, och detta, tillsammans med att man slipper favorittrycket, kanske kan bÀdda för en skrÀll?

Om Indianerna ska ha en chans att ta sig vidare i slutspelet sÄ Àr en seger mer eller mindre ett mÄste, och för att ta den sÄ mÄste samliga förare köra pÄ toppen av sin förmÄga under hela kvÀllen! Precis som i förra hemmamatchen mot Rospiggarna, dÄ Indianerna vann med hela 63-33, sÄ mÄste man Àven imorgon vara med riktigt bra i starterna, Äka i rÀtt spÄr och inte vika ner sig om det blir nÄgra nÀrkamper. Det gÀller kort och gott att sÀtta sig i respekt.

Kan Indianerna göra en stark öppning pÄ matchen, ta ledningen redan frÄn det första heatet och sen bygga pÄ den i reservheatet sÄ finns det goda förutsÀttningar att kunna knÀcka Àven Elit Vetlanda, men det kommer utan tvekan att krÀvas bÄde tur och skicklighet. I slutÀndan Àr det inte helt omöjligt att publikstödet kommer att fÀlla avgörandet för hur förarna presterar, sÄ se till att ta dig ut till ICA Maxi Arena imorgon kvÀll och heja fram Indianerna till en viktig seger i kampen om SM-guldet!

Matchen startar klockan 19:00, varmt vÀlkomna!

Tips: 50-46

Publicerat: 2010-09-06 14:40:00
Skribent: Link
Fler nyheter
[2010-09-06] - Helgens resultat Läs vidare >>>
[2010-09-04] - Resultat frÃ¥n veckan Läs vidare >>>
[2010-09-03] - Fler bilder frÃ¥n Indianerna - Rospiggarna Läs vidare >>>
[2010-09-02] - SÃ¥ fungerar slutspelet Läs vidare >>>
[2010-09-02] - Hjälp till med affischering inför slutspelet! Läs vidare >>>
[2010-09-01] - Matchrapport, bilder och statistik Läs vidare >>>
[2010-09-01] - Boka plats pÃ¥ Vipläktaren i slutspelet Läs vidare >>>
[2010-09-01] - Indianerna vann enkelt - slutspel väntar! Läs vidare >>>
[2010-08-31] - Simon förde Eastbourne till bortaseger Läs vidare >>>
[2010-08-30] - Dalle inför matchen mot Rospiggarna Läs vidare >>>



© Indianerna Speedway 2014 - Kontakta kansliet: kansli@indianerna.nu